torsdag 14 april 2011

Dax för en strategi, så personalen inte mår dåligt

Nu är det nog!
Nu måste arbetsgivare frågan i Vimmerby kommun upp. Personalpolitik och ansvar för detta.

Är strategin att de anställda ska må dåligt?

Omorganistaionen kost är ett scenario i stil med Hitchkock.
De psykosociala följderna stora, både för familjer och anställda.
Detta är inte klart, ligger på T&S nämnden och detta brinner, ska man tvingas på en ny semester utan att veta vad som väntar?

Och då kommer nästa BOMB, T&S ordförande basunerar ut i lokalpressen.
Det ska bli uppsägningar i städorganisationen, och den är inte ens överförd på berörd nämnd. Vad är prognosen i tid? Efter att kost är klart? Samtidigt med det som man inte satt i land? Det finns de som fått prognosen troligtvis inte i år.
Vilken kan tyckas märkligt, då många anställda i kost har kombinerade tjänster.

Men är det nu så, VARFÖR ska de anställda nu oroas, över semester osv. Vilken vila tror man det blir? Psykosomatisk stress mm. Ingen bra personalpolitik.

Jag undrar hur tänkte man nu? Är det prestige i att tala om att man tänker sätta anställda i arbetslöshet. Vet man inte att de som nu kan innefattas har känslor och mår dåligt, av att inte veta? Dålig medarbetarpolitik, dåligt arbets givareansvar, och med det dålig politik.

Nu med risk för att åter hamna på veckans hela lista på kommunens hemsida.

Följande information ges till läsaren.

Ovanstående rader är ej skrivna av Centerpartisten Peter Fjällård drivare av denna blogg.Som Centerpolitiskt inlägg, så mina politiska kamrater inte behöver klä skott.

Det är skrivet av Arbetsplatsombudet Peter Fjällgård Vimmerby Kommun.
Vars uppdrag är att se till mina arbetskamraters välmående, vi är inte många borgerliga i aktiv tjänst i kommunal, men jag har inga svårigheter att driva dessa frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar